پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در پی آسمانی شدن مدافع سلامت این شهرستان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۲۶ ۰۸:۱۷ | تعداد بازدید: 392

رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی تربت‌حیدریه با صدور پیامی آسمانی شدن شادوران "سیدحسین قاسمی" بهیار شاغل در بیمارستان ارتش این شهرستان را تسلیت گفت. در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

در روزهایی که مدافعان سلامت در اوج فرزانگی و اخلاص مصمم به دفاع از سلامت هم‌میهنان خود هستند شنیدن خبر آسمانی شدن همکار عزیزمان شادروان "سیدحسین قاسمی" مجموعه بهداشت و درمان شهرستان را متالم و داغدار کرد.

بی‌شک تلاش‌های آن بزرگوار که عمر خود را وقف خدمت به بندگان خدا کرد، در نزد خداوند متعال محفوظ است و دعای خیر بیماران بهترین توشه برای آخرت ایشان خواهد بود.

اینجانب فقدان تاثر برانگیز این مجاهد دلسوز را به خانواده سوگوار ایشان و جامعه فرهیخته و خدوم بهداشت و درمان شهرستان تربتحیدریه و عموم همشهریان گرانقدر تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی مسالت دارم.

برچسب های خبر