پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت فرا رسیدن روز ملی اهدای خون

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۰۸ ۰۹:۲۸ | تعداد بازدید: 96

دکتر حسین ابراهیمی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن نهم مرداد ماه، سالروز تاسیس سازمان انتقال خون و روز ملی اهدای خون را تبریک گفت. درمتن این پیام آمده است:

تامین خون سالم  جهت بیماران یکی  از مهمترین اقدامات در مسیر درمان همنوعان  نیازمند میباشد که این اتفاق مهم با تلاش های کارکنان سازمان انتقال خون و همراهی مردم عزیز میسر میشود و این موضوع مبین جایگاه مهم کارکنان حوزه  انتقال خون در نظام سلامت کشور است .

خون نیازی همیشگی و حیاتیِ که امید به زندگی را در افراد نیازمند به این فرآورده حیات بخش ارتقا می بخشد و سبب بهبود روند درمانی آنان می شود. سازمان انتقال خون به عنوان یکی از نمادهای یاریگری در بحران ها همواره نقشی بزرگ در نجات جان انسان ها داشته است و همین مهم نشان می دهد ترویج فرهنگ اهدای خون تا چه میزان در رشد شاخص های سلامت اجتماعی موثر است

اینجانب این روز را به تمامی فعالان این حوزه مخصوصا همکارانم  در پایگاه انتقال خون شهرستان تربت حیدریه تبریک عرض نموده و برای این عزیزان موفقیت و سربلندی را از درگاه خداوند متعال آرزومندم.