پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز آزادگان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۲۵ ۱۱:۰۶ | تعداد بازدید: 259

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن 26 مردادماه سالروز ورود آزادگان به میهن را تبریک گفت.

در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی پور آمده است:

سالهای جنگ و روزهای پرافتخار دفاع از میهن صحنه های ماندگاری از رشادت ها و ایثار دلاورمردان و شیرزنان این مرز و بوم را به تصویر کشید. و امروز برای ما یادآور روز بازگشت سرافرازانه آزادگان سربلند است. امروز روزی است که اسوه های مقاومت و پایمردی ثابت کردند که تاب ماندن و به زانو در آوردن دشمن را دارند. 26 مردادماه در تقویم فرصتی برای پاسداشت مجاهدان نستوهی را یادآوری می کند که طاقت سال ها صبر در مقابل مصیبت را به جان خریدند و امروز روز شادی آنها و روز مباهات ملت بزرگ ایران است .

اینجانب ضمن تبریک این روز بزرگ به روح بلند بنیانگذار کبیر انقلاب، رهبر معظم انقلاب و خانواده بزرگ آزادگان، سربلندی ایران سرافراز را در سایه ولایت از درگاه ایزدمنان مسئلت دارم.

برچسب های خبر