پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز ملی "فوریت‌های پزشکی و اورژانس"

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۲۵ ۱۳:۰۵ | تعداد بازدید: 108

دکتر حسین ابراهیمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی بیست و ششم شهریور ماه؛ روز ملی «فوریت‎های پزشکی و اورژانس» را تبریک گفت. در این پیام آمده است:

ناجیان سپید پوش اورژانس که بعنوان اولین مدافعین خط سلامت در زنجیره درمان خدمت رسانی میکنند، در دوران مواجهه جامعه با ویروس کرونا با تلاش های شبانه روزی و خستگی ناپذیر با هدف حفظ سلامت جامعه خود مبارزه می نمایند. کارکنان اورژانس در سخت ترین و حساس ترین لحظات به یاری هموطن نیازمند خود می شتابند و با استفاده از تخصص و مهارت خود همنوعان خود را یاری می نمایند.

اینجانب ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های شایسته این عزیزان، این روز را به  تمامی مدافعین خط مقدم سلامت مخصوصا همکاران گران‌قدر و سخت ‎کوشم در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه تبریک می‌گویم و از درگاه خداوند متعال،سلامت و سربلندی و موفقیت روزافزون‏‌شان را خواستارم.

برچسب های خبر