پیام معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بمناسبت 22اسفند روز بزرگداشت شهداء

کد مطلب: ۲۳۸۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ ۰۸:۱۰ | تعداد بازدید: 32

الهه ارمی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی روز بزرگداشت شهداء را گرامی داشت .دربخشی از این پیام آمده است :22 اسفند ماه، سالروز صدور فرمان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی میباشد و نامگذاری این روز به عنوان روز بزرگداشت شهداء یادآور ارزش و قداست فداکاری  شهداء در به ثمر نشستن انقلاب اسلامی است. امنیت،آسایش کنونی بی شک مدیون قطره قطره خون شهدایی است که با گذشتن از زندگی خود مصونیت کشور را به ارمغان آورند و  آن را به همنوعان خود تقدیم کردند.وظیفه تک تک افراد جامعه مخصوصا جوانان این است که با حفظ ارزش های اسلامی و انقلاب دین خود را به شهداء وخانواده های آنان اداء نمایند.