در جلسه هماهنگی اقدام مشترک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات مطرح شد:

پیشگیری از گسترش کرونا مستلزم همکاری آحاد جامعه است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۲۶ ۱۲:۵۹ | تعداد بازدید: 82

جلسه هماهنگی اقدام مشترک سپاه پاسداران و شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات در مواجهه با بیماری کرونا با حضور نماینده شبکه بهداشت و درمان، امام جمعه، فرماندار و فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج مه‌ولات برگزار شد.

محمد ملازاده نماینده‌ی شبکه بهداشت و درمان مه‌ولات در این نشست با تاکید بر هماهنگی بین ادارات شهرستان جهت مقابله با ویروس کرونا و یاری رساندن به شهروندان گفت: پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مستلزم همکاری آحاد جامعه است وپرسنل شبکه بهداشت و درمان و سپاه پاسداران در کنار ادارات دولتی و شهروندان با حفظ وحدت برای مقابله با این ویروس منحوس تلاش مضاعف خواهیم نمود.

حجت الاسلام و المسلمین حسین اسلامی امام جمعه شهرستان مه ولات که دیگر سخنران این جلسه بود با اشاره به اینکه سپاه پاسداران وارد عرصه مقابله با کرونا شود و خدماتی را به بیماران کرونایی در منزل ارائه دهد یک فرصت خوب برای شبکه بهداشت و درمان و عموم مردم است افزود:اگر ما بتوانیم در مبدأ منزل بیماری را کنترل کنیم تا کار به بیمارستان ها کشیده نشود می‌توان شاهد کنترل و کاهش بیماری بود. متاسفانه مرگ و میر روزانه در سطح کشور به علت کرونا یک فاجعه است و مردم باید با رعایت صد درصدی پروتکل ها و استفاده از ماسک از گسترش این بیماری جلوگیری کنند.

همچنین مسعود رنجبر فرماندار مه‌ولات نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان در خط اول مبارزه با کرونا زحمات زیادی کشیده‌اند افزود : همکاری سپاه با شبکه بهداشت و درمان در راستای جلوگیری از ویروس کرونا قابل تقدیر است و فرصت مغتنمی برای شبکه بهداشت و درمان است که از ظرفیت بسیج در راه مبارزه با بیماری کرونا استفاده کند.

سرهنگ مهدی اسماعیل‌زاده فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج مه‌ولات نیز گفت: برنامه های بهداشتی و درمانی در قالب بسیج جامعه پزشکی و فعالیت گروه های جهادی و پایگاه ها در قالب شناسایی افراد مبتلا به کرونا و معرفی به مراکز بهداشتی و تخصصی؛تهیه بسته معیشتی برای خانواده های نیازمند،خدمات پرستاری فرد در منزل و رفع موانع شغلی کارگر و هماهنگی با کارفرما با همکاری شبکه بهداشت و درمان اجرایی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه سپاه و بسیج تا غلبه کامل بر بیماری و بازگشت شرایط عادی در صحنه مشارکت و کمک، آماده و فعال خواهند بود افزود: در موضوع کرونا با تهیه کمک های مومنانه با شدت بیشتر وارد عمل خواهیم شد تا دستور فرمانده کل سپاه که برگرفته از تدابیر رهبر معظم انقلاب است را مجددا به منصه ظهور برسانیم.