پیمایش ملی سرمایه فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار می شود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ۱۴:۵۷ | تعداد بازدید: 68

مدیریت امور فرهنگی وفعالیت های فوق برنامه دانشگاه از برگزاری سنجش سرمایه فرهنگی دانشجویان در دانشگاه علوم‌پزشکی تربت حیدریه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ،طرح سنجش سرمایه فرهنگی دانشجویان در سطح کشور و در تمامی دانشگاه های علوم‌پزشکی در حال اجرا و سبب حیات اجتماعی دانشگاه و دانشجویان و موفقیت آن ها، نه تنها در دانشگاه بلکه در تمام‌ مراحل زندگیشان‌می شود.

سید حمید حسینی "مدیر فرهنگی" دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بهبود و ارتقا سرمایه فرهنگی دانشجویان در طول دوران‌تحصیل را از وظایف اصلی معاونت فرهنگی دانست و اظهار کرد: ‌اولین‌گام در این راستا، شناخت وضعیت سرمایه فرهنگی دانشجویان است تا مبنایی علمی و دقیق برای سیاستگذاری، برنامه ریزی و تخصیص بودجه با هدف ارائه خدمات فرهنگی بهتر باشد .

"سید حمید حسینی" ادامه داد: نمونه گیری در این طرح بر اساس کل لیست دانشجویان و مبتنی بر انتخاب تصادفی سیستماتیک افراد و از طبقات مختلف(سال ورود، جنسیت و مقطع تحصیلی) است.

گفتنی است این طرح از شنبه هفتم اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد.