دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بر گزار میکند:

چهارمین رویداد استارتاپی و اولین رویداد استارتاپی "ملی زعفران" با رویکرد سلامت

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۲۱ ۱۲:۵۱ | تعداد بازدید: 85

رئیس مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از برگزاری چهارمین رویداد استارتاپی و اولین رویداد استارتاپی "ملی زعفران" با رویکرد سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در روزهای 17و18 بهمن امسال خبرداد.

به گزارش روابط عمومی،  دکتر محمدرضا رضایی منش بیان داشت: این رویداد در چهار محورفرآوری اجزای گیاه زعفران در حوزه سلامت، فناوری‌های نوین در صنعت زعفران، توسعه بهداشت در صنعت زعفران و تولید محتوا در صنعت زعفران برگزار می شود.

رضایی منش ادامه داد : نخستین رویداد استارتاپی با محوریت سلامت و بهداشت در تاریخ ۲۵ و ۲۶ آذر سال ۹۵ ، دومین استارت آپ بهداشت و سلامت با محوریت هنر و سلامت در تاریخ ۲۳ و ۲۴ آذر سال ۹۶ و سومین استارت آپ بهداشت و سلامت نیز از ۲۱ تا ۲۳ آذر ماه پارسال در تربت‌حیدریه برگزار شد.

اوگفت: آخرین مهلت ثبت نام جهت شرکت در این رویداد 10 بهمن ماه خواهد بود و به سه تیم منتخب جوایزی اهدا خواهد شد.