با حضور در راهپیمایی دشمن شکن ۱۳ آبان؛

کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه فریاد استکبارستیزی سر دادند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۱۳ ۱۲:۰۴ | تعداد بازدید: 187

راهپیمایی باشکوه 13 آبان با حضور رئیس، معاونین، اعضای هیئت رئیسه، کارکنان، اساتید و اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در کنار اقشار مختلف مردم این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حاشیه این راهپیمایی گفت: حضور شکوهمند مردم ایران اسلامی در صحنه های دفاع از آرمان ها همواره توطئه های خبیث دشمنان را خنثی کرده است و امروز هم باری دیگر شاهد تجلی شور توام با شعور مردم بودیم.
دکتر سعیدرضا قنبری زاده ضمن قدردانی از حضور گسترده گروه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در راهپیمایی 13 آبان بیان داشت : دانشگاه بعنوان سنگر فرهنگی جامعه باید پرچمدار مبارزه با استکبار باشد و در مسیر استقلال کشور تمام همت خود را به کار بندد و خوشبختانه حضور امروز نشان دهنده بیداری دانشگاه در برهه حساس کنونی است.

برچسب های خبر