در راستای تحقق شعار سال صورت گرفت:

کارگاه آموزشی آشنایی با شرکت های دانش بنیان و نحوه ثبت و ایجاد آن

کد مطلب: ۳۲۳۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۴ ۱۲:۵۹ | تعداد بازدید: 93

به گزارش روابط عمومی ، کارگاه آموزشی آشنایی با شرکت های دانش بنیان و نحوه ثبت و ایجاد آن با حضور اساتید، اعضای هیات علمی، دانشجویان و مدیران مراکز رشد شهرستان تربت حیدریه  با تدریس مهندس مظلوم زاده مسئول دبیرخانه دانش بنیان و مدیر امور موسسات پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی در سالن همایش های ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.

مهندس مظلوم زاده در حاشیه این کارگاه بیان کرد: برای حمایت از تولید علم و فناوری، دولت از طریق سازوکارهای مختلفی، مزایا و تسهیلاتی را برای فعالان این حوزه در نظر گرفته است که یکی از این راهکارها، شرکت های دانش بنیان هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در برنامه پنجم توسعه با ایجاد معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری به صورت قانونی در نظر گرفته شدند که  شرکت دانش‌بنیان می‌تواند دارای سهامی خاص و یا محدود باشد و یا این‌که به صورت تعاونی اداره شود.

مظلوم زاده ضمن اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان به منظور هم افزایی علم و ثروت ، توسعه اقتصاد دانش محور ، تحقق اهداف علمی و اقتصادی که شامل گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری هستند تشکیل میشوند ادامه داد: انتظار می‌رود چیزی در این شرکت‌ها عرضه شود که برآمده از یک دانش و یک واحد تحقیق و توسعه منسجم باشد.

شایان به ذکر است در ادامه نیز بحث و تبادل نظر بین اعضای حاضر در کارگاه با محوریت شرکت های دانش بنیان صورت پذیرفت.