کارگاه آموزشی "بهداشت پرتوکاران "برگزار گردید

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۱۷ ۱۱:۱۲ | تعداد بازدید: 237

با حضور 30 نفر از کارشناسان بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه کارگاه آموزشی "بهداشت پرتوکاران" به میزبانی شرکت کاشی زرین خراسان برگزار گردید.به گزارش روابط عمومی دانشگاه،سید محمد خطیبی مهندس بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت بیان کرد: با توجه به حضور بازرسان بهداشت حرفه ای در کارگاه ها و کارخانجات و قرار گرفتن در محیط هایی که از پرتوها استفاده میشود، این کارگاه با هدف آشنایی با پرتوهای یونیزان و غیریونیزان، اثرات آنها بر شاغلین و سایر افراد، اقدامات و راههای حفاظتی جهت جلوگیری از بیماری های ناشی از آن برپاشد.

کارگاه آموزشی "بهداشت پرتوکاران " به همت گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت ویژه کارشناسان بهداشت حرفه ای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  اعم از بخش خصوصی و دولتی برگزار گردید.