با مشارکت باشگاه خبرنگاران جوان

کارگاه" آموزش خبرنگاری" در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار گردید

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۷/۱۳ ۰۹:۲۶ | تعداد بازدید: 155

بیست نفراز کارشناسان وفعالان  روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در کارگاه دو روزه "آموزش خبرنگاری " که با مشارکت باشگاه خبرنگاران جوان استان خراسان رضوی برگزار گردید، شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، احسان فکور، خبرنگار صدا وسیمای خراسان رضوی که بعنوان مدرس در این کارگاه دو روزه حضور داشت،آموزش های لازم در خصوص شیوه های خبرنویسی، چگونگی ساخت گزارش تلویزیونی، انواع روش های مصاحبه و...را به شرکت کنندگان ارائه داد.

غلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه درحاشیه این کارگاه بیان کرد:همگام بودن با شیوه های نوین ارتباطی یکی ازضروریات در حوزه فعالیت های روابط عمومی ها میباشد که امیدواریم فراگیران این دوره آموزشی،  با حداکثر بهره برداری از آموزش های ارائه شده، بتوانند درانجام وظایف خود و انعکاس صحیح و به موقع عملکرد سازمان بیشتر از گذشته فعالیت نمایند.