همزمان با هفتۀ ملی بدون دخانیات:

کارگاه دو روزه با عنوان "نظام سلامت توانمند به‌دور از اعتیاد" با حضور 200 نفر از دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه در تربت حیدریه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۳/۱۹ ۰۷:۵۲ | تعداد بازدید: 70

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همزمان با هفتۀ ملی بدون دخانیات، کارگاه دو روزه با عنوان "نظام سلامت توانمند به‌دور از اعتیاد" با حضور 200 نفر از دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمد قربانی در حاشیۀ برگزاری این کارگاه با بیان این‌که قلیان مضرترین مادۀ اعتیادآور است افزود: دوران جوانی از مهم‌ترین مراحل زندگی هر فرد است و سلامت و توانایی فردی در این دوره از اهمیت بالایی برخوردار است، از طرفی تهدیدات سلامتی در این سن بیشتر بوده و نیاز به دقت‌نظر بیشتری دارد.

دکتر علیرضا نیکزاد درمانگر و پژوهشگر حوزۀ اعتیاد و مدرس این کارگاه نیز با اشاره به اهمیت آگاهی‌بخشی در مقابله با اعتیاد عنوان داشت: عدم آگاهی مهم‌ترین دلیل گرفتاری جوانان در این منجلاب است و بسیاری از جوانان به‌علت کنجکاوی به مواد مخدر نزدیک می‌شوند.

وی اظهار داشت: قلیان بر خلاف تصور عامه، بیشترین ضرر را در میان مواد اعتیاد‌آور دارد که متاسفانه بر اساس آمار بیشترین موارد استفاده در میان جوانان نیز متعلق به قلیان است و این آمار یک زنگ هشدار جدی است تا به دنبال راهکارهای عملی‌تر در مقابله با رشد استفاده از قلیان در میان جوانان باشیم.

گفتنی‌ است این کارگاه به همت معاونت فرهنگی دانشجویی با همکاری اداره مشاوره و سلامت روان، اداره تعالی فرهنگی و کمیته انضباطی دانشگاه برگزار شد.