کاهش مرگ ومیر نوزاد و کودکان ۱تا4 ساله در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کد مطلب: ۲۱۸۷ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۸/۲۳ ۱۳:۰۶ | تعداد بازدید: ۵۰
کاهش مرگ ومیر نوزاد و کودکان 1تا4 ساله در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

فاطمه گلریزی کارشناس برنامه سلامت نوزادان دانشگاه بیان کرد: بدنبال بررسی صورت گرفته ،در سال 95 شاخص مرگ نوزاد در سطح دانشگاه حدود 8.5 و شش ماهه اول سال  96حدود 7.45 در هزار تولد زنده بوده است شده که با شاخص کشوری تفاوتی ندارد و انتظار میرود با برنامه ریزی صورت گرفته تا سال 1399 این شاخص به کمتر از 7 در هزار تولد زنده برسد.

همچنین زینب اقدسی کارشناس برنامه سلامت کودکان اعلام نمودکه میزان فوت کودک 59-1ماهه در جمعیت تحت پوشش دانشگاه سال 95حدود 4.31 و در شش ماهه اول سال 96 حدود 3 در هزار تولد زنده محاسبه شده که نسبت به شاخص کشوری که حدود 6.75 است کاهش چشمگیری داشته است.

بهبود کیفیت خدمات در دوران پیش بارداری، بارداری و زایمان و پس از زایمان ،فراهم نمودن امکانات و تجهیزات لازم ونیروی کارآمد و ماهر وکافی و آشنا به اقدامات احیا نوزادان، برقراری تماس پوستی بین مادر و نوزاد و شیردهی در ساعت اول در بیمارستان ، مراقبت 5-3روزگی نوزاد و ویزیت پزشک در ده روز اول تولد،  ارائه خدمات سلامت مبتنی بر بسته خدمتی سلامت کودکان و توجه ویژه به غربالگری کودکان از نظر شاخص های خطر،از جمله فعالیت های انجام شده در راستای کاهش مرگ ومیر دوران نوزادی و کودکی  انجام شده است.

برچسب های خبر