معاون آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

کرسی هیات علمی یک جایگاه معنوی است

کد مطلب: ۲۳۷۹ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ ۱۲:۳۸ | تعداد بازدید: 94

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛ دکتر حسن اژدری زرمهری در جلسه هم اندیشی با اعضای هیات علمی از جایگاه والا و معنوی سخن و تصریح کرد:خلاقیت نکته ای مهم است که به بدنه ی اعضای هیات علمی اضافه شده است خلاقیت درمدیریت ، توسعه ، پیشرفت فردی ، ودرنهایت در پیشرفت سازمانی مطرح است.

وی در ادامه به پیشرفت چشمگیر یک ساله در آتنا اشاره کرد و افزود: با جدیت وتلاش اعضاء هیئت علمی دانشگاه  و مسئولین EDC  این مهم به معرض ظهور رسید. وی درخصوص اجرای بسته های تحول در آموزش از تاثیرات این بسته ها به دانشگاه و کشور و اهمیت موضوع سخن گفت.گفتنی است راه اندازی مدرسه تابستانه که مکمل جشنواره پروپوزال نویسی در دانشگاه هست نیز از دیگر مصوبات این جلسه بوده است .

لازم به ذکر است حاضرین در جلسه به بیان نقطه نظرات خود پیرامون حوزه آموزش و پژوهش پرداختند.