کرونا؛ فرصتی برای تغییر نگاه به سالمندان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۷/۰۸ ۱۰:۵۵ | تعداد بازدید: 78

رئیس اداره سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: شعار ملی روز جهانی و هفته گرامیداشت تکریم و منزلت سالمندان که از 7 الی 13 مهر ماه برگزار می شود، " کرونا؛ فرصتی برای تغییر نگاه به سالمندان " اعلام شد.

زهره حسینی در کمیته سلامت سالمندان جهت برنامه ریزی هفته گرامیداشت سالمندان که با حضور نمایندگان تعدادی از ادارات شهرستان برگزار شد، افزود: افزایش رفاه و ایجاد زیرساخت های مناسب برای بهبود وضعیت زندگی سالمندان باید بخشی مهم از فعالیت مسئولان باشد و این امر نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادهای متولی است.

فاطمه واله کارشناس سلامت سالمندان معاونت بهداشت نیز در این جلسه با اشاره به اینکه سن سالمندی از نظر سازمان جهانی بهداشت در بسیاری کشورهای در حال توسعه از جمله ایران بر مبنای ۶۰ سال است، بیان داشت: با توجه به اینکه بحث بیماری و درمان در دوره سالمندی بیش از دیگر دوره‌های زندگی فرد مورد توجه است، باید به مقوله پیشگیری بیشتر توجه شود تا هزینه های مربوط به حوزه سلامت در این مرحله کاهش داده شود.

وی با بیان اینکه 39 هزار و 705 نفر در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه را سالمندان تشکیل می دهند، تصریح کرد: 36 مرکز خدمات جامع سلامت، 145 خانه بهداشت روستایی و 21 پایگاه سلامت شهری در شهرستانهای تربت حیدریه، مه ولات و زاوه به مردم و گروه هدف سالمندان خدمت ارائه می نمایند.