کسب امتیاز کامل آزمایشگاه کرونا ویروس تربت حیدریه در برنامه مهارت‌آزمایی سازمان جهانی بهداشت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۳۰ ۱۲:۱۱ | تعداد بازدید: 130

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کسب امتیاز کامل آزمایشگاه کرونا ویروس این دانشگاه در برنامه مهارت‌آزمایی سازمان جهانی بهداشت خبر داد.

دکتر علی ایزدی گفت: آزمایشگاه کرونا ویروس تربت حیدریه در برنامه مهارت‌آزمایی تشخیص مولکولی بیماری کووید19 موفق به کسب امتیاز کامل شد.

وی ضمن تقدیر از تلاش کارکنان آزمایشگاه کرونای دانشگاه افزود: این پنل مهارت‌آزمایی توسط سازمان جهانی بهداشت به روش Real Time PCR و در پنج بخش صورت گرفت که خوشبختانه آزمایشگاه کرونا موفق به کسب 100 درصد امتیاز شد.

دکتر ایزدی بیان داشت: این آزمایشگاه در فروردین‌ماه 1399 در محل کلینیک احمدیه به بهره‌برداری رسید و به‌طور میانگین، روزانه بیش از 250 آزمایش تشخیص بیماری کرونا در این آزمایشگاه انجام می‌شود.