افتخار آفرینی دانشگاهیان علوم پزشکی تربت حیدریه در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت

کسب 3 رتبه کشوری توسط کارکنان و دانشجویان دانشگاه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۱۴ ۱۰:۰۴ | تعداد بازدید: 181

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی، 3 نفر از دانشگاهیان علوم پزشکی تربت حیدریه در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در رشته های حفظ کل، حفظ ۲۰ جز و احکام افتخار آفرینی کردند.

"سید حمید حسینی" مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه بیان کرد: جشنواره قرآن و عترت با هدف نشر و گسترش فرهنگ قرآن هر سال اقدام به برگزاری مسابقات  در بخش های معارفی و آوایی می نماید که در این دوره بیش از ۲۰۰ نفر دانشگاهیان علوم پزشکی تربت حیدریه در جشنواره شرکت کردند.

حسینی با اشاره به افزایش شرکت کنندگان  نسبت به سال گذشته بیان داشت: در رده اساتید مقام دوم توسط معصومه غلامی در رشته احکام، مقام دوم در رشته حفظ کل توسط حسام فیوضی و مقام سوم توسط عاطفه اصلاحی در رشته حفظ ۲۰جزء نتایج افتخار آفرینی کارکنان و دانشجویان دانشگاه می باشد.

مدیر فرهنگی دانشگاه در پایان افزود: امید است با برنامه ریزی های صورت گرفته بتوانیم در سال های آینده شاهد حضور و درخشش بیشتر کارکنان و دانشجویان دانشگاه در این جشنواره باشیم.