کشف و ضبط ۱۱00 قلم کالای قاچاق و تاریخ گذشته در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۳/۲۲ ۱۰:۱۵ | تعداد بازدید: 91

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کشف و ضبط 1100 قلم کالای قاچاق و تاریخ گذشته به ارزش 60 میلیون ریال از یک واحد گیاهان دارویی در این شهرستان خبر داد.

دکتر سید جواد حسینی با اعلام این خبر گفت: در گشت‌های مشترک انجام شده توسط کارشناس این معاونت به همراه نماینده فرمانداری، اداره صمت، پلیس آگاهی و تعزیرات حکومتی از واحدهای صنفی آرایشی بهداشتی سطح عرضه، این اقلام کشف و ضبط گردید.

وی بیان کرد: متاسفانه بسیاری از افراد با توهم این‌که ارزان بودن این کالاها فقط به دلیل قاچاق بودن آنهاست مبادرت به خرید می‌کنند در صورتی که این کالاها تقلبی بوده و در شرایط نادرستی نگهداری و عرضه می‌شود و در بسیاری از مواقع سلامتی فرد را به خطر انداخته و باعث مشکلات پوستی می‌شود.

دکتر حسینی افزود: از مردم عزیز خواهشمندیم در موقع خرید این کالاها حتما به برچسب اصالت (برای کالای وارداتی) و نشان غذا و دارو، تاریخ تولید و انقضا و پروانه ساخت معتبر(برای کالای تولید داخل) توجه داشته باشند.

وی اظهار داشت: سامانه ttac و شماره پیامکی 20008822 راه‌های ارتباطی است که افراد می‌توانند به وسیله آن از سلامت کالای خریداری شده مطمئن شوند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه خاطرنشان کرد: همشهریان عزیز می‌‎توانند هرگونه موارد مشکوک یا شکایات خود را با کارشناسان این اداره با شماره تماس 52313070 داخلی 112 در میان بگذارند.

برچسب های خبر