در طرح سلامت نوروزی ۱۴۰۰ صورت گرفت:

کشف و معدوم‌سازی بیش از 4 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۱/۲۱ ۰۷:۴۹ | تعداد بازدید: 97

رئیس اداره سلامت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کشف و معدوم‌سازی 4 هزار و 400 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی 1400 خبرداد.

مهندس مهدی سعیدی با اعلام این خبر بیان‌داشت: در طرح سلامت نوروزی که از 25 اسفند‌ماه سال گذشته آغاز و تا 15 فروردین‌ماه اجرا شد، طی یک هزار و 813 بازدید بهداشتی، 82 متخلف به مراجع قضایی معرفی و یک مرکز پلمب گردید.

مهندس سعیدی ضمن اشاره به این موضوع که سلامت مردم به‌خصوص در شرایط فعلی اولویت اصلی حوزه سلامت می‌باشد، از شهروندان درخواست کرد گزارش تخلف‌های بهداشتی را از طریق سامانه 190 و یا شماره تلفن: 52241550 – 051 با اداره سلامت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشت در میان بگذارند.

برچسب های خبر