کلنگ احداث اورژانس ۱۱۵ جاده ای شادمهر به زمین زده شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۱/۲۱ ۱۵:۴۴ | تعداد بازدید: 113

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مه ولات گفت:كلنگ احداث ساختمان اورژانس جاده ای 115 شادمهر همزمان با نهمین روز دهه فرخنده فجر به زمین زده شد.

به گزارش روابط عمومی؛مهندس مجتبی خلوصی روز دوشنبه در این آیین گفت: ساختمان اورژانس جاده ای 115 شادمهر در زمینی که توسط منابع طبیعی؛شهرداری و اهالی شهر شادمهر  به مساحت 1000 متر مربع اختصاص یافته بود ؛ با زیربنای 170 متر مربع احداث خواهد شد.

وی افزود: این پروژه  در یک طبقه ، با اعتبار 3میلیارد و500 میلیون ریال با حضور فرماندار؛مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و شهرستان مه ولات آغاز شد.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مه ولات نعمت سلامت و امنیت را از بزرگترین نعمت های خداوند به بندگان خود عنوان کردو گفت:هر خدمتی که به نیازمندی در این راه ارائه شود، پاداش آن شامل تمامی دست اندرکاران این اقدام خداپسندانه می شود.

خلوصی بیان داشت:پایگاه اورژانس 115 جاده ای از سال 1381 تا کنون به صورت موقت در فضای کانکسی با یک آمبولانس به اهالی محترم شهر شادمهر و محورهای مواصلاتی شهرستان خدمات ارائه مینماید.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی و درمانی به مردم ارایه می‌دهند.
دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۳۶۳ هزار نفر از مردم شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه و مه‌ولات خدمات ارائه می‌کند.