در حاشیه بازدید سر زده‌ مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه از کارخانه تولید فرآورده‌های لبنی عنوان شد:

کلیه تولید‌کنندگان محصولات غذایی مکلف به رعایت استانداردهای سازمان غذا و دارو هستند.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۳ ۰۹:۵۰ | تعداد بازدید: 179

مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه با همراهی کارشناسان این مدیریت از یک کارخانه تولید فرآورده‌های غذایی و لبنی شهرستان به‌صورت سر زده بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، دکتر سید جواد حسینی در حاشیه این بازدید از اهمیت رعایت استاندارهای خطوط تولید به‌عنوان یک اصل مهم در سالم‌سازی مواد غذایی یاد کرد و عنوان داشت: در راستای پیاده‌سازی شعار "حمایت از تولیدکننده، احترام به حقوق مصرف‌کننده" به‌دنبال افزایش سطح کیفی محصولات غذایی از طریق پیاده‌سازی استانداردهای مصوب سازمان ملی غذا و دارو هستیم و خوشبختانه در حال حاضر محصولات تولیدی در مجموعه شهرستان از سطح کیفی و استاندارد مطلوبی برخوردار هستند. 
دکتر حسینی با اشاره به پایش مداوم کارگاه‌ها و کارخانه‌جات تولید مواد غذایی توسط کارشناسان مدیریت غذا و دارو افزود: حفظ سلامت مردم رسالت مورد تاکید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و هم‌چنین مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه است و در مسیر این رسالت، بدون هیچ اغماض و چشم‌پوشی نسبت به پیاده‌سازی قوانین و استانداردها اهتمام داریم.
گفتنی است در حال حاضر 5 واحد کارگاهی تولید فراورده‌های لبنی در شهرستان تربت‌حیدریه با مجوز سازمان غذا و دارو مشغول به فعالیت هستند.

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.