کمک ۶ میلیارد ریالی خیر مه ولاتی به شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مه ولات

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۰۶ ۰۹:۳۹ | تعداد بازدید: 160

حاج ذوالفقار ذوالفقاری خیر مه ولاتی ۶ میلیارد ریال جهت ساخت ۴ واحد ۸۵ متری زیست پزشک در بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان مه ولات کمک کرد.

به گزارش روابط عمومی؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات گفت: مبلغ اهدایی از سوی خیر نیک اندیش حاج "ذوالفقار ذوالفقاری" صرف ساخت واحدهای مسکونی جهت استقرار پزشکان و اجرای این پروژه توسط مرکز خیریه منفرد که یک از خیرین شاخص منطقه و حوزه سلامت است در بیمارستان امام رضا(ع)ساخته خواهد شد.

وی با بیان اینکه حمایت ها و همکاری خیرین سلامت نقش موثری در توسعه زیرساخت های حوزه سلامت و رفع مشکلات بیماران دارد از خیرین سلامت دعوت کرد این شبکه را در اجرای طرح های عمرانی و تجهیز و کمک به بیماران یاری نمایند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان مه ولات گفت: عملكرد قابل تقدير خيرين درعرصه سلامت در اين شهرستان باعث افزايش خدمات بهداشتی درمانی مردم در اين شهرستان شده است.

مهندس مجتبی خلوصی با بیان اینکه دو پروژه مرکز جامع سلامت شهر شادمهر؛ستاد شبکه و مرکز جامع سلامت شهری و روستایی حاج عیسی شیردل در شهر فیض آباد در دست اقدام است افزود: با مشاركت خيران و استفاده از ظرفيت مردمي مي توان گام هاي اثربخش در زمينه بهداشت و درمان برداشت.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی  به مردم ارایه می‌دهند.