کمک 230 میلیون ریالی خیرین سلامت به مرکز خدمات جامع سلامت شهر بایگ

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ ۱۲:۴۷ | تعداد بازدید: 122

مسئول مرکز خدمات جامع سلامت بایگ گفت: در اقدامی خیرخواهانه دو خانواده در شهر بایگ هزینه های مراسم تعزیه عزیزان از دست رفته خود را با خرید تجهیزات پزشکی به ارزش 230 میلیون ریال به این مرکز اهداء نمودند.

دکتر یاسمن مریدی با اعلام این خبر اظهار داشت: با هماهنگی‌های صورت گرفته، یک دستگاه نوار قلب به ارزش 150 میلیون ریال به یاد‌بود مرحومه نرگس علیدوست توسط همسر مرحومه خریداری و به مرکز خدمات جامع سلامت بایگ اهداء شد.

وی بیان داشت: خانواده مرحومه سیده زهرا موسوی نیز دو عدد کپسول اکسیژن برای بیماران مبتلا به کرونا را به ارزش 50 میلیون ریال اهداء نمودند.

دکتر مریدی در ادامه افزود: یک‌ دستگاه سونی‌کید به ارزش بیش از 30 میلیون ریال توسط یکی دیگر از خیرین شهر بایگ اهداء شد.

مسئول مرکز خدمات جامع سلامت بایگ تصریح‌کرد: این کمک‌های خیرخواهانه، نمونه شایسته‌ای برای الگوبرداری مردم در شرایط سخت مقابله با بیماری کرونا می باشد که هم مورد رضایت خداوند است و هم به تامین سلامت جامعه کمک می کند.

برچسب های خبر