کمک 900 میلیون ریالی خیر سلامت به مرکز تشخیص و درمان سرطان بیمارستان امام حسین (ع) تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۲:۰۴ | تعداد بازدید: 195

رئیس دبیرخانه امور مشارکت های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از تامین 300 تن سیمان موردنیاز تکمیل پروژه عمرانی مرکز تشخیص و درمان سرطان بیمارستان امام حسین(ع) به ارزش ریالی 900 میلیون ریال توسط مهندس مستشاری از خیرین حوزه سلامت منطقه خبر داد.

سیداحمدنظام با بیان اینکه همراهی خیرین در تکمیل مرکز تشخیص و درمان سرطان بیمارستان امام حسین(ع) خدمتی ماندگار را رقم خواهد زد افزود: عملیات احداث این مرکز با زیربنای 2000 مترمربع از سال گذشته آغاز شده و خوشبختانه با همراهی خیرین گرانقدر گام های موثری در جهت پیشرفت عملیات احداث آن برداشته شده است.

وی با قدردانی از مشارکت خیرین سلامت در پیشبرد اهداف این حوزه اظهار داشت: خیرین سلامت همواره در جهت ارتقاء زیرساخت‌های حوزه سلامت یاری‌گر دانشگاه بوده‌اند و بدون شک این مهم افق‌های روشن توسعه در قالب سند چشم انداز توسعه سلامت منطقه را ترسیم نموده است.