در نشست اعضاء شورای مرکزی مفدا با مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه عنوان شد

"کمیته دانشجویی مفدا " زمینه ساز حضور نیروهای جوان و پویا

کد مطلب: ۲۳۷۵ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۲/۱۹ ۱۲:۲۲ | تعداد بازدید: 189

به گزارش روابط عمومی دانشگاه نشست شورای مرکزی مفدا برای نخستین بار با حضورغلامرضا میری مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه برگزار شد.در این نشست بدنبال بحث درخصوص  ارائه نظرات و راهکارها در جهت ارتقای فعالیت های کمیته دانشجویی، غلامرضا میری مدیر روابط عمومی  ضمن ابراز خرسندی از حضور نیروهای جوان ،پویا در کمیته دانشجویی مفدا بیان کرد :درعصر ارتباطات و دنیای کنونی که هرروزه پیام ها با موضوعات مختلف در حال انتقال هستند وظیفه سنگینی بر دوش فعالان حوزه روابط عمومی است که با تکیه بر دانش روز و امانتداری و رعایت اخلاق حرفه ای مخاطبان سازمانی را اقناع نمایند و بتوانند افکار عمومی را با اهداف سازمانی همسو نمایند.وی افزود:حضور دانشجویان بعنوان نیروهای مستعد،دارای خلاقیت و با انگیزه تاثیر بسزایی در پیشبرد برنامه ها خواهد داشت.گفتنی است در ادامه محمدرضا صباغی مسئول روابط عمومی معاونت دانشجویی ،فرهنگی با تشریح مهمترین اهداف و فعالیت های کمیته دانشجویی مفدا بیان کرد:تمامی تلاش تیم دانشجویی این است با برنامه ریزی و تلاش مضاعف موازی با سیاست های دانشگاه فعالیت نمایندو امید است با حمایت های همیشگی روابط عمومی دانشگاه و معاون فرهنگی دانشجویی بتوانیم در تحقق اهدافمان موفق باشیم .به گزارش روابط عمومی در پایان این نشست با اهداء لوح و هدایا از فعالان مفدا تقدیر و تشکر بعمل آمد.