کمیته شهرستانی پیشگیری بیماری آنفولانزا برگزار گردید

کد مطلب: ۲۲۵۱ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ ۱۳:۱۲ | تعداد بازدید: 140

به گزارش روابط عمومی، با توجه به شیوع فصل سرما و آغاز بیماری های ویروسی، کمیته شهرستانی پیشگیری بیماری آنفولانزابا حضور اعضاء برگزار گردید. دکترالهام بهره مند معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به اینکه هرساله شاهد شیوع بیماری های ویروسی از جمله آنفولانزا هستیم تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه آمادگی کامل جهت پیشگیری و مقابله با این بیماری را دارد.وی ضمن تاکید بر رعایت بهداشت فردی و عدم حضور در مکان هایی که فرد مبتلاء به این بیماری وجو دارد افزود: شهروندان به هیچ وجه به شایعات توجه نکنند و لازم به ذکر است تنها مرجع اطلاع رسانی ،روابط عمومی دانشگاه می باشد و استناد به سایر منابع قابل اعتماد نمی باشد.در همین راستا مهندس علی نیا معاون فرماندار شهرستان ازکلیه ارگان های مرتبط با حوزه سلامت خواست درموضوع آموزش و ارتقاء فرهنگ سلامت مردم همکاری های لازم را با دانشگاه علوم پزشکی داشته باشند.