به همت نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

گپ و گفت آخرالزمانی با موضوع «مرگ جاهلیت» برگزار شد

کد مطلب: ۲۲۰۳ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۶/۰۹/۱۱ ۱۳:۲۳ | تعداد بازدید: ۹۳

گپ و گفت آخر الزمانی با موضوع «مرگ جاهلیت» به همت نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارکنان این دانشگاه در تالار ابن سینا برگزار شد

حجت الاسلام والمسلمین علمداری، معاون مرکز تخصصی مهدویت خراسان رضوی مدرس این کارگاه با بیان این که مهدویت بحثی فراگیر و وسیع است که بسیاری تلاش بر مخفی کردن این حقیقت دارند، گفت: امروزه از مجموع هفت میلیارد نفر جمعیت دنیا، 2.5 میلیارد مسیحی، 2 میلیارد نفر مسلمان و کمتر از 15 میلیون نفر یهودی هستند اما علی رغم جمعیت کم یهودیان آنان با شرکت های هالیوودی و ایجاد کردن فرقه هایی نظیر وهابیت و بابیه بین مسلمانان تفرقه می اندازند.

معاون مرکز تخصصی مهدویت خراسان رضوی افزود: به سبب همین فراگیر بودن بحث مهدویت، پس از واقعه کربلا جمعیت چهارنفری که به امامت امام سجاد(ع) معتقد بودند تبدیل به میلیون ها نفر شده و اکثریت نیز شیعه دوازده امامی هستند.

وی با بیان این که ردپا و نشانه های متقنی از آمدن منجی موعود پس از نبی مکرم اسلام(ص) در صفحات تاریخ وجود دارد، خاطر نشان کرد: تا کنون بالغ بر 60 هزار حدیث و روایت به ما رسیده که از این میان 118 حدیث و 927 روایت مبین آن است که زمین از حجت خدا خالی نمی ماند و در اکثر روایات نیز به ترتیب اسامی امامان پس از رسول الله(ص) از جمله مهدی موعود آمده است.

حجت الاسلام والمسلمین علمداری با بیان این که در مذهب شیعه نشانه هایی از اسامی ائمه معصومین، محل دفن آنان و تاریخچه ای از زندگیشان وجود دارد، بیان کرد: نشانه های زیادی در اثبات حضور ولی عصر(عج) از جمله تبعید امام هادی(ع) و عمر کم امام حسن عسگری(ع) در صفحات تاریخ وجود دارد که به سبب همین دشمنان در صدد ازبین بردن امامان بودند.

معاون مرکز تخصصی مهدویت خراسان رضوی ادامه داد: در زیارتنامه امام زمان(عج) این چنین آمده که سلام بر تو که شبیه مادر موسی هستی؛ همانطو که موسی و ابراهیم پنهانی متولد شدند فرزند تو نیز اینگونه متولد می شود.

وی با بیان این که دشمنان در طول تاریخ با سوء قصد به جان معصومین تلاش زیادی کردند تا این بزگواران را به شهادت برسانند اما نمی توانستند، اظهار کرد: ائمه معصومین همواره در صراط مستقیم و حق حرکت می کردند، آن مسیری که در طول تاریخ به یادگار می ماند و به خوبی می دانستند اگر در این مسیر به شهادت برسند، خون بر شمشیر پیروز است.

حجت الاسلام والمسلمین علمداری به اعتقاد و پذیرش دوازده امام در تعدادی از کتب اهل سنت اشاره کرد و گفت: پیامبر(ص)  همواره در روایات فراوانی این چنین می فرمایند که همواره وضع امت پس از من رو به راه خواهد بود تا زمانی که به دوازده خلیفه و نقیب پس از من اقتدا کرده و از آنان آنگونه که شایسته است، تبعیت و پیروی کنند.

معاون مرکز تخصصی مهدویت خراسان رضوی ضمن تاکید بر ضرورت و اهمیت شناخت و فراگیری اصول دین بیان کرد: برای شناخت امام زمان(عج) باید به اصول دین معتقد بود و کسی که خدا را قبول نداشته باشد، عملا عدل، نبوت، معاد و امامت را نیز نپذیرفته و در اینصورت دیگر نمی توان توحید را با قوه عقل و اندیشه برایش اثبات کرد.وی با بیان این که این فرد عملا هیچ تفاوتی با شیطان پرست ندارد و مرگ آن مرگ جاهلیت است، ابراز کرد: هرکس بمیرد و امام زمان خود را نشناسد مرگش، مرگ جاهلیت است و شما همه رسالت دارید تا در راستای شناخت امام زمان(عج) بکوشید.