مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه؛

۱۶ خرداد ماه خوابگاه دانشجویی حضرت فاطمه(س) بازگشایی می شود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۳/۱۳ ۰۹:۳۱ | تعداد بازدید: 122

مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از بازگشایی خوابگاه ها از روز جمعه ۱۶ خردادماه ساعت ۱۰ صبح خبرداد.

"علی صنعتی" با اشاره به رعایت فاصله گذاری اجتماعی و بهسازی خوابگاه گفت: با توجه به اعلام معاونت آموزشی، پژوهشی و بررسی های بعمل آمده ۴۷ نفر دانشجوی دختر ساکن خوابگاه پذیرش خواهیم داشت که در راستای رعایت فاصله گذاری اجتماعی در هر اتاق حضور ترجیحا ۲ نفر پیش بینی می شود که در مجموع ۲۴ اتاق اختصاص خواهد یافت.

وی ادامه داد: دختران دانشجوی ساکن در شهرهای همجوار که امکان تردد برای آنها وجود دارد، از فردا سه شنبه ۱۳ خردادماه با هماهنگی مسئول خوابگاه حضرت فاطمه(س) می توانند جهت تحویل وسایل شخصی خود به خوابگاه مراجعه نمایند. همچنین دانشجویانی که در مسیرهای دورتری هستند و امکان تردد ندارند می توانند با هماهنگی هم دانشگاهیان دیگر جهت بسته بندی و نگه داری وسایل آنان بصورت موقت در خوابگاه هماهنگ باشند.

او در پاسخ به وضعیت فعلی خوابگاه شهید سلیمانی تصریح کرد: خوابگاه شهید سلیمانی در حال حاضر به طور کل تعطیل می باشد و در لیست اعلامی معاونت آموزشی در این مرحله تنها یک پسر دانشجوی خوابگاهی پذیرش داریم که در مهمانسرای دانشگاه اسکان داده خواهد شد.

گفتنی است دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه دارای دو خوابگاه حضرت فاطمه(س) و شهید حاج قاسم سلیمانی می باشد.