۲واحد صنفی خدماتی متخلف در تربت حیدریه پلمب شدند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۰۴ ۱۰:۱۷ | تعداد بازدید: 126

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: 2 واحد صنفی خدماتی متخلف در شهرستان پلمب شدند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، دکتر الهام بهره مند افزود: در پی شیوع بیماری کرونا در کشور و تشدید بازرسی از واحدهای صنفی خدماتی تحت پوشش این دانشگاه، یک باب نانوایی و یک جایگاه عرضه سوخت CNG که به دستورات و نکات بهداشتی توجه ننموده و موازین بهداشتی را رعایت نکرده بودند با هماهنگی قضایی و همکاری اداره اماکن عمومی شهرستان پلمب شدند.

وی اظهار داشت: در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید موازین بهداشت فردی، بهداشت وسایل و ابزار کار و بهداشت ساختمان رعایت شود که بازرسی ها به منظور توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و حساس انجام می شود.

این مقام مسئول بابیان اینکه بازرسان بهداشتی به صورت مستمر در کشیک‌های صبح و عصر نسبت به بازرسی از این اماکن اقدام می نمایند، ادامه داد: همشهریان عزیز از خرید موادغذایی از واحد‌های صنفی که مورد تایید مراکز و مقامات بهداشتی نیستند خودداری نمایند و درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف بویژه صنوف حساس همچون رستوران ها، قنادی ها، فست فود‌ها ونانوایی ها، جایگاههای سوخت و.. مراتب را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خاطر نشان کرد: همشهریان با ورود به سامانه خوداظهاری www.salamat.gov.ir  بسورت دوره ای حداقل هر هفته یکبار وضعیت سلامت خود را از نظر ابتلا به بیماری کرونا ارزیابی کنند.