۳۹ هزار نفر از جمعیت مه ولات واجد شرایط تزریق واکسن کرونا هستند

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۵/۰۳ ۲۲:۰۶ | تعداد بازدید: 141

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در شهرستان مه‌ولات ۳۹ هزار واجد شرایط تزریق واکسن هستند و در حال حاضر ۶ و نیم درصد از این گروه، واکسینه شده‌اند و واکسیناسیون گروه سنی بالای ۶۰ سال و متولدین ۱۳۴۰ به قبل در حال انجام است.

دکتر الهام بهره مند در حاشیه بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی حاج عیسی شیردل و مرکز واکسیناسیون کرونای شهرستان مه ولات افزود: در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همزمان با سراسر کشور برنامه واکسیناسیون در حال انجام است که ملاک عمل، سند ملی واکسیناسیون است و در حال حاضر ۳۵ هزار نفر از جمعیت تحت پوشش دانشگاه در سه شهرستان تربت حیدریه، زاوه و مه ولات، واکسن کرونا را در نوبت اول و دوم دریافت کرده‌اند.

وی اظهار داشت: از مردم شهرستان مه ولات تقاضا می‌شود که بر اساس فراخوان و دعوتی که از آنها به عمل می‌آید به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه واکسیناسیون مراجعه کنند و در اسرع وقت واکسن خود را دریافت کنند تا با انجام واکسیناسیون بتوان به کاهش مرگ و میر و کاهش ابتلا کمک و این بیماری منحوس را مهار کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: اگر عوارضی از طریق واکسن اتفاق افتاد در سامانه salamat.gov.ir این عارضه را ثبت کنند و با توجه به این‌که در خیز پنجم این ویروس هستیم متناسب با گروه‌های سنی که از رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد ثبت‌نام هم در این سامانه برای دریافت واکسن انجام شود.