۶هزار بازدید بهداشتی از زمان شیوع بیماری کرونا تا کنون در مه ولات

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۱۲ ۱۹:۰۶ | تعداد بازدید: 90

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان مه ولات گفت: ۶ هزار و ۳۵ بازدید بهداشتی به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در ۳ ماهه گذشته توسط بازرسان بهداشت صورت گرفت.

به گزارش  روابط عمومی ؛مهندس مجتبی خلوصی مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان مه ولات گفت: در بازید از اماکن عمومی؛اماکن بین راهی و مساجد شهرستان خصوصا در شبهای قدر آموزش‌های لازم در خصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی،   استفاده از مهر، تسبیح و سجاده شخصی ارائه و گند زدایی محیط انجام شد.

وی افزود:تعداد ۳۳۶ بازدید از اماکن عمومی ،۱۵۸۰بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی،بازدید ۳۵ مدرسه،۳هزار و۶۳۵ کلرسنجی انجام شده،۱۶۹ بازدید اماکن بین راهی،۳۲ بازدید از سامانه آبرسانی ،۱۴۶ نمونه برداری از آب شرب و ۵۰ مورد گندزدایی منازل افراد دارای بیماری کرونا اهم بازدید های صورت گرفته کارشناسان این شبکه در ۳ ماهه گذشته بود.

وی افزود: بازرسان بهداشت محیط این شبکه  در این مدت تعداد ۶ هزار و ۳۵ مورد درمراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی،منازل افراد دارای بیماری کرونا را مورد بازدید قرار داده و آموزش‌های خود مراقبتی و رعایت اصول بهداشتی و گندزایی محیط و سطوح را ارائه دادند.

وی تصریح کرد: در تمامی این مراکز پوستر و پمفلت‌های آموزشی راه‌های پیشگیری از ویروس کرونا توزیع و نصب شد.

خلوصی گفت: کارشناسان بهداشت محیط این شبکه همچنین بصورت مستمر و روزانه از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان بازدید می‌کنند و آموزش‌های لازم را ارائه می‌کنند.

وی بیان کرد: شماره تلفنی  ۱۹۰ سامانه رسیدگی به شکایات بهداشتی و ارتباطات مردمی سلامت محیط و کار به طور شبانه روزی آماده پاسخگویی شما هموطنان در خصوص انتقادات و شکایات بهداشتی است.

شهرستان مه‌ولات دارای یک بیمارستان دولتی، چهار پایگاه اورژانس ۱۱۵، ۶ مرکز خدمات جامع سلامت، ۲۴ خانه بهداشت و سه پایگاه بهداشتی است که خدمات مختلف بهداشتی درمانی  به مردم ارایه می‌دهند.