در یک هفته گذشته صورت گرفت:

67۱ مورد رهگیری اطرافیان بیمار در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ ۰۸:۳۰ | تعداد بازدید: 95

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از فعالیت تیم‌های رهگیری و مراقبتی در قالب "طرح شهید سردار سلیمانی" در مجموعه تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

ابراهیم تیموری با بیان این‌که در گام چهارم بسیج ملی مقابله با کرونا بر قطع زنجیرۀ انتقال تاکید شده است گفت: در طول یک هفته گذشته تیم‌های مراقبت و رهگیری در سطح دانشگاه، 671 مورد رهگیری اطرافیان بیمار و 204 مورد مراقبت در منزل داشته‌اند که در این خصوص از 285 نفر تست سریع کرونا انجام شده است و تعداد 22 نفر بیمار جدید مثبت نیز شناسایی شده‌اند.

وی مراقبت و ردیابی افراد مثبت و بیماریابی فعال از اطرافیان بیمار را یک حرکت مهم در کنترل بیماری کرونا دانست و اظهار داشت: شناسایی بیماران در این مرحله و بصورت سرپایی منجر به قطع زنجیره انتقال و درمان موثر در منزل خواهد شد و میتواند بار  روانی و مالی ناشی از بستری بیمار در بیمارستان را برای خانواده کاهش دهد.