رئیس ستاد نکوداشت هفته دفاع مقدس دانشگاه خبر داد:

اجرای 20 برنامه هم‌زمان با هفته دفاع مقدس در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۳ ۱۱:۰۵ | تعداد بازدید: 164

رئیس ستاد نکوداشت هفته دفاع مقدس از اجرای 20 برنامه هم‌زمان با هفته دفاع مقدس در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد.

دکتر حسین عزیزی در جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برنامه‌های دفاع مقدس دانشگاه گفت: نشر ارزش‌های دفاع مقدس، ترویج فرهنگ مقاومت، ایستادگی و ایثار، خودباوری دینی، ملی و ولایت‌مداری رزمندگان دوران دفاع مقدس و رزمندگان امروز خط مقدم مقابله با کرونا و انتقال آن به نسل‌های جوان از جمله اهداف برگزاری این برنامه‌هاست.

وی افزود: گلباران مزار شهدا و شهدای مدافع سلامت، دیدار مدافعان سلامت با ایثارگران، جانبازان و خانواده شهدا، ویزیت رایگان بیماران در مناطق محروم تحت پوشش دانشگاه، تهیه کلیپ از رشادت‌های همکاران ایثارگر و جانباز، برگزاری مسابقات ورزشی مجازی، تجلیل از مدافعان سلامت ایثارگر، تهیه بسته‌های معیشتی برای نیازمندان، تهیه تیزر، پادکست، موشن گرافی و اینفوگرافی و مستندسازی خاطرات همکاران رزمنده در عملیات‌های دفاع مقدس از برنامه‌هایی است که در این دانشگاه برگزار می‌شود.

دکتر عزیزی بیان داشت: برگزاری پویش " من یک رزمنده‌ام "، برگزاری مسابقه کتابخوانی، رژه دوچرخه سواران مدافع سلامت، برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان، برگزاری ایستگاه سلامت با حضور پزشکان، پرستاران و روان‌شناسان در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه، برگزاری نمایشگاه عکس رشادت‌ها و ایثارگری‌های مدافعان سلامت در روزهای سخت مقابله با بیماری کرونا، ویزیت رایگان دندان‌پزشکی در نقاط حاشیه شهر و مناطق محروم از دیگر برنامه‌هایی است که برگزار خواهد شد.