انتصاب معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۱ ۱۴:۰۹ | تعداد بازدید: 646

طی ابلاغی از طرف دکتر حسین ابراهیمی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، دکتر علی ایزدی بعنوان "معاون درمان دانشگاه "منصوب گردید.در این ابلاغ آمده است :

جناب آقای دکتر علی ایزدی متخصص محترم جراحی عمومی

با سلام و احترام و آرزوی توفیقات روزافزون

نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جنابعالی در خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به موجب این ابلاغ به سمت "معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه" منصوب می شوید.

انتظار می رود با بهره گیری از تمام توان و ظرفیت های موجود ضمن تدوین سند چشم اندازی حوزه درمان هم راستا با برنامه های بالاسری دانشگاه و اقدام  در راستای تحقق اهداف طرح تحول نظام سلامت و سیاست های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری به بیماران اقدام نمایید.

امید دارم با رعایت جهات شرعی و قانونی و استفاده از تجارب کارآمد کارشناسان و کارکنان تحت سرپرستی، خدمات جنابعالی در ارتقاء کمیت و کیفیت خدمات قابل ارائه به جامعه سودمند واقع شود. توفیق خدمت روزافزون جنابعالی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.