در نخستین جشنواره ایده‌های نو در حوزه سلامت:

ایده دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در میان برترین‌های کشور قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۱ ۰۷:۵۶ | تعداد بازدید: 261

کارشناس مسئول انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: دانشجوی این دانشگاه با ایده "دستگاه شست‌وشو و ضدعفونی کننده دهان بیماران با سطح هوشیاری پایین" در جایگاه ششم ایده‌پردازان حوزه سلامت کشور قرار گرفت.

فائزه شیدایی با بیان این خبر اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در نخستین جشنواره ایده‌های نو در حوزه سلامت با پنج ایده حضور داشت که در نهایت توانست رتبه هفدهم را در بین ۳۰ دانشگاه از آن خود کند.

وی با اشاره به این‌که گلناز بهمدی، ریحانه فاخته، علی عباس زاده چراغعلی هر کدام با یک اثر و حسین بختیاری دوم بایگی با دو اثر از دانشگاه علوم‌پزشکی تربت حیدریه در این جشنواره شرکت کرده بودند، افزود: خوشبختانه حسین بختیاری دوم بایگی توانست با ایده "دستگاه شست و شو و ضدعفونی کننده دهان بیماران دچار کاهش سطح هشیاری" رتبه 6 کشوری را کسب کند.

نخستین جشنواره کشوری ایده‌های نو حوزه سلامت به همت معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت و انجمن های علمی دانشجویی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.