بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از بازار گل زعفران شهرستان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۰۶ ۱۱:۵۰ | تعداد بازدید: 353

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با حضور در بازار گل زعفران این شهرستان از چگونگی اجرای دستورالعمل های بهداشتی در این مکان بازدید کرد.

دکتر حسین ابراهیمی پور در حاشیه این بازدید ضمن تاکید بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی توسط مراجعه کنندگان به این بازار گفت: بازار گل زعفران تربت حیدریه بزرگترین بازار گل شرق کشور است که در فصل برداشت این محصول روزانه تعداد زیادی از مردم به آن مراجعه می‌کنند. خوشبختانه شاهد آن هستیم که اکثر نکات بهداشتی در این محل رعایت شده است اما در شرایط بحرانی فعلی نیاز است تا مردم دقت بیشتری به خرج داده و از رعایت دستورالعمل های پیشگیرانه غافل نشوند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، استفاده از ماسک و مراقبت‌های فردی را سه اصل مهم در هنگام مراجعه به اماکن عمومی از قبیل بازار گل زعفران برشمرد و از عموم همشهریان خواست تا با رعایت این نکات به کنترل بیماری کرونا در سطح منطقه کمک کنند.