به همت معاونت غذا ودارو صورت گرفت :

برپایی نمایشگاه کالای قاچاق وغیرمجازمحصولات سلامت محور

تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۷/۲۴ ۱۳:۵۳ | تعداد بازدید: 194

به گزارش روابط عمومی همزمان با هفته جهانی غذا، نمایشگاه کالای قاچاق وغیرمجازمحصولات سلامت محور به همت معاونت غذا ودارو در سالن همایش های ابن سینا دانشگاه به مدت دو روز درحال برگزاری است .

دکتر سمانه کاخکی  معاون غذا ودارو در حاشیه این نمایشگاه عنوان داشت: این نمایشگاه باهدف اطلاع رسانی و ارتقاء آگاهی مخاطبان نسبت به دقت در هنگام خرید محصولات غذایی ،دارویی و فرآورده های آرایشی، بهداشتی می باشد .وی ادامه داد : مصرف کنندگان در هنگام خرید کالا بایستی از اصالت کالا مطمئن و سپس نسبت به خرید آن اقدام نمایند.دکتر سمانه کاخکی در خصوص راه های تایید اصالت کالا به سامانه اینترنتی تی تک و سامانه رهگیری به شماره 20008822اشاره نمود .ایشان  در خصوص نشانگرهای رنگی که برروی مواد غذایی درج شده است اظهار داشت :اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و سبک زندگی سالم تاثیر بسزایی در کاهش بیماری های غیر واگیر مانند فشارخون،بیماری های قلبی,عروقی،دیابت و...دارد و این نشانگرها راهنمایی خوبی برای مصرف کنندگان می باشد که با اطلاع از میزان کالری ،قند و اسید چرب ترانس ماده غذایی مقدار مصرف خود راکنترل نمایند.

ایشان در پایان یاد آور شد نظارت کارشناسان معاونت غذا ودارو قطعا بیش از گذشته خواهد بود و امید است با مشارکت مردم بتوانیم شاهد جامعه ای سالم تر باشیم

برچسب های خبر