پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار

خبرنگاران طلایه داران اطلاع رسانی و آگاه بخشی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۶ ۱۰:۵۳ | تعداد بازدید: 83

دکتر حسین ابراهیمی پور، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه طی پیامی فرا رسیدن 17مرداد ماه سالروز شهادت شهید محمود صارمی و روز خبرنگار را تبریک گفت. دراین پیام آمده است :

خبرنگاران  بعنوان  طلایه داران اطلاع رسانی و آگاه بخشی در جامعه نقش بسزایی در شفاف سازی افکار عمومی نسبت به رویدادها دارند. نیک میدانیم که اصحاب رسانه و خبرنگاران شریف وقایع‌ نگارانی هستند که حرمت قلم و آگاهی را پاس می‏دارند و به راستی تجسم امانت، مسئولیت، تعهد، دلسوزی و وظیفه اند.

دسترسی آسانتر به اخبار و اطلاعات بواسطه گسترش تکنولوژی وابزارهای اطلاع رسانی، وظایف خبرنگاران را بیش از گذشته حساس تر کرده است. بدون شک خبرنگاران  در دوران شیوع کرونا از همراهان نظام سلامت بوده اند و در زمانی که جامعه مورد هجمه شایعات و اخبار جعلی قرار گرفت، اصحاب رسانه با انتقال صحیح و به موقع اخبار و انعکاس تلاش های مدافعان سلامت، توانستند نقش بسزایی در ارتقاء آگاهی مردم ایفاء نمایند.

اینجانب این روز را به تمامی خبرنگارانی که در مسیر عدالت و حقیقت گام برمیدارند، تبریک و تهنیت گفته و  امید است با یاری گرفتن و  توکل به ذات اقدس احدیت، در انجام رسالت خود بیش از پیش موفق و موید و سرافراز باشند

برچسب های خبر