راه‌اندازی کلینیک ترک دخانیات در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ ۰۸:۰۲ | تعداد بازدید: 175

مسئول اداره سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از راه‌اندازی کلینیک ترک دخانیات در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه خبر داد.

سمیه نزهتی گفت: در کلینیک ترک دخانیات در مرکز خدمات جامع سلامت شهرک ولیعصر، هر روزه یک پزشک و یک کارشناس سلامت روان در ساعات اداری اقدام به ارائه خدمات لازم به مراجعین می‌نمایند.

وی ادامه داد: سامانه تلفنی ترک دخانیات با شماره 4030 نیز به‌صورت رایگان به‌منظور کمک به علاقمندان ترک دخانیات در نظر گرفته شده که از ساعت 9 صبح تا 3 بعدازظهر پاسخگوی تماس شهروندان است.

وی افزود: از آن جایی که بسیاری از کسانی که دخانیات مصرف می‌کنند از مضرات و رابطۀ آن با بیماری‌ها اطلاع دارند و مایل به ترک سیگار هستند دسترسی این گروه به خدمات تاثیر به‌سزایی در میزان موفقیت آنان را در ترک دخانیات خواهد داشت.

مسئول اداره سلامت روان معاونت بهداشت دانشگاه در پایان گفت: در حال حاضرمصرف دخانیات عامل مرگ بیش از 8 میلیون نفر در دنیا است، بیش از 7 میلیون از این مرگ‌ها نتیجه مصرف مستقیم دخانیات و حدود 1.2 میلیون مرگ به علت مواجهه با دود دست دوم در مکان‌های عمومی است.