رسالت جامعه امروز، تبیین و ترویج عالمانه پیام غدیر است

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۵ ۰۸:۰۸ | تعداد بازدید: 33

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه های علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: رسالت جامعه امروز، تبلیغ درست غدیر بوده و پیام غدیر باید در طول تاریخ تبیین و ترویج شود.

به گزارش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین صافدل، سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ضمن تبریک فرارسیدن سالروز واقعه غدیر گفت: غدیر مهمترین موضوع تاریخ اسلام بوده و باید تلاش کرد تا این واقعه تاریخ ساز و معارف ارزشمند آن، برای نسل های امروز و آینده به درستی، تبیین شود.

وی با بیان این که خداوند متعال اصل و اساس غدیر را با نزول آیه شریفه ابلاغ پایه گذاری کرد و تأکید داشت که مقتدا و رهبر مردم باید دارای مقاماتی باشد که مورد تأیید خداوند قرار بگیرد، عنوان کرد: امام پاکترین، داناترین، شجاع ترین، خالص ترین، موحد ترین و به طور کلی جامع همه فضائلی است که خداوند از بندگانش انتظار دارد و چنین بنده ای را مگر ذات پاک پروردگار بدان آگاه نیست؛ بنابراین باید معرفی این شخصیت از جانب خداوند صورت بگیرد.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه با بیان این که در پرتو عدم معرفت به امام و شناخت نادرست جانشین انحرافات زیادی دامن گیر جامعه اسلامی شد، تصریح کرد: پس از رحلت رسول الله(ص)، خورشید درخشان غدیر مورد پسند قدرت طلبان واقع نشد و آنان تلاش کردند به هر شکل ممکن غدیر را از ذهن امت بیرون ببرند.

حجت الاسلام والمسلمین صافدل با اشاره به این که نور خدا خاموش شدنی نیست، خاطر نشان کرد: چیزی که خداوند اساس آن را بگذارد و اراده کند که نور خود را روی زمین بگستراند، از بین رفتنی و محو شدنی نیست، خداوند از این خورشید محافظت کرد تا امروز غدیر با اسناد معتبر تاریخی و تفسیری به دست ما برسد.

وی رسالت جامعه امروزی را تبلیغ درست غدیر دانست و با بیان این که پیام غدیر همیشه ارزشمند و والاست، بیان کرد: واقعه و روز غدیر عید الله الاکبر است و در کلام امام جعفر صادق(ع) نیز از بقیه اعیاد بالاتر معرفی شده است.

سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه ضمن تاکید بر ضرورت بزرگداشت این واقعه در طول تاریخ گفت: امیدواریم خداوند متعال همه ما را در سایه این عید مقدس از عاشقان مکتب امیرمؤمنان(ع) قرار دهد.