رکورد تزریق روزانه واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شکسته شد/ تزریق روزانه 3 هزار و 500 دوز واکسن

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۳ ۰۸:۲۳ | تعداد بازدید: 132

رئیس اداره پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: روزانه 3 هزار و 500 دوز واکسن کرونا در مجموعه تحت پوشش دانشگاه تزریق می‌شود که در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.

محمدرضا اعتصامی‌راد با اشاره به این‌که هم‌اکنون 40 مرکز در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه کار واکسیناسیون کرونا را انجام می‌دهند افزود: 23 مرکز واکسیناسیون در شهرستان تربت حیدریه، 6 مرکز واکسیناسیون در شهرستان مه‌ولات و 11 مرکز واکسیناسیون در شهرستان زاوه راه‌اندازی شده است.

وی اظهار داشت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون 30 هزار و 349 تست PCR و 21 هزار و 705 تست رپید از بیماران مشکوک به کووید19 انجام شده است.

اعتصامی‌راد با بیان این‌که هم‌اکنون شهرستان‌های تربت حیدریه، مه ولات و زاوه در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند گفت: بر اساس ابلاغ وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، در حال حاضر متولدین سال 1357 و قبل از آن مشمول دریافت واکسن هستند که می‌توانند به سایت salamat.gov.ir مراجعه و ثبت‌نام نمایند.