رکورد شکنی کووید ۱9 در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۸/۰۵ ۱۱:۳۸ | تعداد بازدید: 358

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از افزایش شدید موارد بستری و فوتی ناشی از ابتلا ءبه  بیماری کووید 19 در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد. دکترحسین ابراهیمی پور بیان کرد: وضعیت این بیماری در جمعیت تحت پوشش نگران کننده است و متاسفانه در حال حاضر تعداد 120 بیمار دربخش بیماران کرونایی بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی بستری هستند که از ابتدای شیوع این بیماری تا کنون به بالاترین میزان خود رسیده است.

دکتر حسین ابراهیمی پور گفت: هشدارها جدی است و مردم باید توجه ویژه ای نسبت به این موضوع داشته باشند زیرا با سرد شدن هوا وشیوع  بیماری های فصلی مانند آنفلوآنزا قطعا با مشکلات زیادی روبرو خواهیم بود.

وی گفت: استفاده از ماسک،رعایت دستورالعمل های بهداشتی،عدم حضور در مکان ها و تجمعات غیر ضروری کمک شایانی به کنترل هرچه سریعتر این بیماری می کند و امید است با همراهی مردم و حمایت از مدافعان سلامت بتوانیم از این روزهای سخت عبور نماییم.