سرطان معده به عنوان شایع ترین سرطان در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۳۰ ۱۰:۵۵ | تعداد بازدید: 204

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: طبق آخرین آمار منتشر شده، سرطان معده به عنوان شایع ترین سرطان در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه اعلام شده است.

به گزارش روابط عمومی، ابراهیم تیموری در جلسه کمیته برون بخشی پویش ملی مبارزه با سرطان که با حضور نمایندگانی از ادارات شهرستان در سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد، افزود: بیماری‌های غیر واگیر، عامل اصلی مرگ و میر و ناتوانی در تمامی کشورهای جهان از جمله ایران است که پیشگیری و کنترل آن، فرهنگ سازی و تلاش جمعی دست اندرکاران حوزه سلامت و مسئولان سایر سازمان‌های کشور که به طور مستقیم و غیرمستقیم با سلامت افراد جامعه در ارتباط هستند را می‌طلبد.

سرپرست اداره پیشگیری و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشت نیز در این جلسه، اظهار داشت: تغییر سبک زندگی، کاهش فعالیت بدنی، تغذیه نامناسب، دخانیات و الکل به عنوان عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر هستند که لازم است در راستای کنترل عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر اقدامات جدی صورت گیرد.

محمدرضا اعتصامی راد، بیان داشت: هفته ملی پویش سرطان از یکم لغایت هفتم بهمن ماه با شعار "سرطان قابل پیشگیری  و درمان است، با خود مراقبتی و امید" برگزار می شود