سلامت و تندرستی ظرفیت رشد فردی و امنیت اقتصادی آینده را به ارمغان می آورد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۶ ۱۳:۵۴ | تعداد بازدید: 87

رئیس اداره سلامت جمعیت و خانواده معاونت بهداشت با بیان این موضوع که سلامت و تندرستی ظرفیت رشد فردی و امنیت اقتصادی آینده را به ارمغان می آورد ، گفت : سلامت برای همه در هر کجا و در هر جا به این معنی بوده که هر کسی بتواند به مراقبت های مورد نیاز خود در هر زمان دسترسی داشته باشد  و پوشش همگانی سلامت منجر به  انسان های سالم تر در همه گروه های سنی میشود که در نهایت تاثیر بسزایی در ارتقاء بنیه و توان اقتصادی جامعه دارد.

به گزارش روابط عمومی ،زهره حسینی با بیان اینکه بار بیماری ها مانع بسیار مهمی برای رشد اقتصادی است،افزود:جهش اقتصادی،رونق تولید و زمینه های رشد با غلبه بر بیماری های شایع، ارتقاء بهداشت عمومی، تامین عدالت در سلامت، بهبود و ضعیت تغذیه در همه گروه های سنی بوجود می آید که هم سطح انرژی کار را بالا می برد و هم سطح آسیب پذیری بدن در مقابل بیماری ها را کاهش می دهد.

وی اظهار داشت :ارتقاء سطح آگاهی  جامعه  نسبت به خودمراقبتی و در نهایت ارتقاء سلامت جامعه باعث خروج  نیروهای کار آمدتری در مسیر توسعه اقتصادی کشور میشود