به همت کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه صورت گرفت :

ویزیت رایگان بیش از 250نفر از ساکنین روستای جعفر آباد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۱۵ ۱۳:۲۳ | تعداد بازدید: 335

به گزارش روابط عمومی،همزمان با اولین روز ازدهه کرامت به همت کانون بسیج جامعه پزشکی  شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه طرح شهید رهنمون در روستای جعفرآباد از توابع بخش سلیمان این شهرستان به اجرا درآمد.این تیم بهداشتی درمانی ،شامل یک پزشک متخصص داخلی،دوپزشک عمومی،کارشناسان پرستاری،کارشناس مامایی ،روانشناس، بهداشت خانواده و بهداشت محیط در این منطقه به  بیش از 250 نفر خدمات رایگان بهداشتی، درمانی ارائه و داروهای مورد نیاز بصورت رایگان در اختیار آنان قرار گرفت.در همین راستا محمد رضایی مدیر بسیج جامعه پزشکی ضمن تقدیر از مشارکت مهندس نجفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان زاوه بیان کرد:هدف ازاجرای این طرح ارائه خدمات بهداشتی درمانی در مناطق کم برخوردار و محروم و خدمت به قشرآسیب پذیر جامعه میباشد.گفتنی است حجت الاسلام شمس الدین زاده امام جمعه شهرستان به همراه مهندس نجفی  مدیر شبکه بهداشت ودرمان  از روند اجرایی این طرح بازدید بعمل آوردند.