ویزیت رایگان کودکان دارای ناهنجاری‌های مادرزادی در تربت‌حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۱۰/۲۸ ۱۰:۵۳ | تعداد بازدید: 253

بیش از 200 کودک دارای ناهنجاری‌های مادرزادی، روز پنج‌شنبه (26 د‌ی‌ماه 98)، با حضور متخصصان موسسه خیریه محکم در کلینیک تخصصی احمدیه‌ی تربت‌حیدریه به‌صورت رایگان ویزیت شدند.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه از افتتاح نمایندگی موسسه خیریه‌ی محکم در این شهرستان خبر داد و افزود: این موسسه اهدافی چون حمایت مالی تآمین پذیرش برای بیماران دچار ناهنجاری‌های مادرزادی که نیاز به جراحی یا درمان دارویی دارند را دنبال می‌کند.

دکتر سعیدرضا قنبری‌زاده بیان داشت: نحوه‌ی پذیرش بیماران به این گونه است که پزشک یا مددکار پس از برخورد با کودک مبتلا به یکی از 36 ناهنجاری مادرزادی تحت پوشش، وی را به موسسه محکم معرفی می‌کند.

وی ضمن اعلام حمایت و همکاری همه‌جانبه‌ی دانشگاه علوم پزشکی با این موسسه دسترسی کودکانی که در دورترین نقاط کشور زندگی می‌کنند به خدمات درمانی می‌باشد و اقدام نیک بنیاد خیریه‌ی محکم منشاء خدمت‌رسانی ماندگاری به مردم تربت‌حیدریه خواهد شد.

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در امور مشارکت‌های اجتماعی استقبال مراجعین  از این طرح را کم‌سابقه قلمداد کرد و افزود: با توجه به حجم بالای مراجعه‌کنندگان برنامه ویزیت بیش از 6 ساعت به طول انجامید و بیش از 200 نفر در این طرح از خدمات ویزیت رایگان بهره‌مند شدند.

سید احمد نظام افتتاح نمایندگی بنیاد محکم در تربت‌حیدریه را رویدادی مهم دانست و گفت: توسعه سلامت با عزم همگانی صورت می‌پذیرد و امیدواریم با حمایت‌های خیرین نیک‌اندیش و همراهی مجموعه‌ی دانشگاه علوم پزشکی بتوانیم رسالت خود در عرصه سلامت را انجام دهیم.