در دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه:

پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی‌ فیزیولوژی

کد مطلب: ۳۲۳۴ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۱/۲۱ ۱۳:۱۸ | تعداد بازدید: 177

به گزارش روابط عمومی ، به استناد "قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در  دانشگاه­ها و مراکز آموزش عالی کشور"مصوب 1394/12/18 مجلس شورای اسلامی با پذیرش دانشجوی دکتری پژوهشی برای مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه  موافقت به عمل آمد.
دکتر حسن اژدری زرمهری معاون آموزشی پژوهشی و رئیس مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در این خصوص بیان کرد : اساتید راهنما، رشته­ ها و ظرفیت پذیرش دانشجو مصوب کمیته منتخب دکتری پژوهشی جهت ثبت نام متقاضیان آزمون دکتری پژوهشی اعلام شد که طبق آن  پذیرش در مقطع دکتری پژوهشی  مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه  علوم پزشکی تربت حیدریه صورت میگیرد.

دکتر اژدری زرمهری در ادامه افزود: داوطلبان در رشته مورد تأیید اعلام شده، امکان شرکت در آزمون  متمرکز دکتری پژوهشی سال تحصیلی 99-98 را خواهند داشت.