پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز دانشجو

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۱۵ ۰۹:۳۵ | تعداد بازدید: 914

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پیامی فرارسیدن  16 آذر "روز دانشجو" را تبریک گفت.در متن  این پیام آمده  است:

در طول تاریخ دانشجویان همواره نقطه عطف استکبار ستیزی و مبارزه با ظلم وزورگویی بوده اند، زیرا بعنوان قشر آگاه در برابر رویدادهای جامعه، منفعل  نبوده و توانسته اند نقشی اثرگذار داشته باشند. در کلام رهبرمعظم انقلاب اسلامی آمده است :" من می‌خواهم غالب یا بیش از غالب بدنه دانشجویی کشور، مجموعه‌ای متعهّد و دارای احساس مسؤولیت نسبت به آرمانهای دانشجویی باشند. یکی از این آرمانها مسأله علم است؛ دومی عدالتخواهی است و آرمان سوم، آزاداندیشی و آزادیخواهی است ". قطعا وظیفه سنگینی بر دوش دانشجویان عزیز است که با کسب اطلاعات و آگاهی لازم نسبت به مسائل جامعه خود واکنش نشان دهند و بعنوان نیروی های جوان و سرمایه های آتی مملکت گام های خود را در مسیر ارتقاء عزت و استقلال کشور بردارند.

اینجانب ضمن گرامیداشت  16 آذر به عنوان روز آزادگی و استکبار ستیزی به تمامی دانشجویان بویژه، دانشجویان آینده دار دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و توفیقات روزافزون این عزیزان را در تمامی زمینه ها از خداوند متعال مسئلت دارم.