پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه به مناسبت روز ملی فوریت‌های پزشکی

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۲۵ ۱۵:۵۵ | تعداد بازدید: 79

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با صدور پیامی فرارسیدن ۲۶ شهریورماه روز ملی اورژانس و فوریت‌های پزشکی را تبریک گفت. در متن پیام دکتر حسین ابراهیمی‌پور آمده است:

جهاد در نجات جان انسان‌ها افتخار بزرگی‌است که خداوند متعال به ناجیان سپیدپوش ثانیه‌ها اعطا کرده‌ است. بدون‌شک تلاش و ایثار نیروهای توانمند و فداکار اورژانس در طول ۴۶ سال حیات غرورآفرین این سازمان، همواره مورد احترام مردم و شهروندان بوده و رضایت خداوند متعال نیز توشهٔ راه این تلاشگران است. در دوران نبرد سنگین با بیماری کرونا، بازهم شاهد درخشش شکوهمند ناجیان فوریت‌های پزشکی هستیم و از مجاهدت در یاری‌رساندن به بیماران تا حضور جهادی در میدان واکسیناسیون علیه این بیماری نقشی ماندگار از خود برجای گذاشتند.
اینجانب فرارسیدن ۲۶ شهریورماه روز ملی اورژانس و فوریت‌های پزشکی را به مجموعه تلاشگران این حوزه به‌ویژه همکاران ایثارگر خود در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض نموده و برای یکایک عزیزان توفیق در مسیر خدمت و سعادت در زندگی را از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم.